De duiven

Laat ons kennismaken

Jean

Niels

Elise

JEAN

20 jaar. Elektromechanica (automatisering) studerend aan de AP hogeschool, verzorgt hij de techniek, administratie en motivatie bij Poetry Pigeon. Dat hij geen podiumervaring heeft, wil niet zeggen dat hij niet ontroerd kan raken door een mooie tekst. Hij is de technisch drijvende kracht achter Poetry Pigeon. Hij denkt conceptueel mee na en houdt de voetjes van de andere duiven vaak lichtjes op de grond. 

Elise

25 jaar. Afgestuurd als bio-ingenieur en momenteel werkzaam als consultant. Zij heeft een diploma voordracht + drama aan SAMWD Sint-Niklaas. Daarnaast schrijft en regisseert ze jaarlijks enkele theatervoorstellingen. Zij is samen met Niels de artistiek drijvende kracht achter Poetry Pigeon en wordt week als ze tranen ziet bij een toeschouwer. 

Niels

25 jaar. Afgestuurd als pedagoog en momenteel werkzaam als e-learning consultant. Hij heeft een diploma voordracht + drama aan SAMWD Sint-Niklaas. Daarnaast schrijft en regisseert hij jaarlijks enkele theatervoorstellingen. Hij is samen met Elise de artistiek drijvende kracht achter Poetry Pigeon en wordt week als hij een lach ziet bij een toeschouwer. 

CONTACT

poetry@poetrypigeon.com

 

Poetry Pigeon vzw

BE0745.421.640

  • Facebook
  • Instagram

Een duif broedt zo'n zestien tot twintig dagen in een eenvoudig, wat rommelig gemaakt nest. Als de jongeren geboren worden, zijn ze blind en bedekt met een dun geel dons. Na ongeveer 26 dagen kan het jong vliegen.

Dagen kunnen ook jaren zijn.

In ons geval.

(dit is geen gedicht, louter de harde waarheid)