top of page

De duiven

Laat ons kennismaken

Jean

Niels

Elise

JEAN

20 jaar. Elektromechanica (automatisering) studerend aan de AP hogeschool, verzorgt hij de techniek, administratie en motivatie bij Poetry Pigeon. Dat hij geen podiumervaring heeft, wil niet zeggen dat hij niet ontroerd kan raken door een mooie tekst. Hij is de technisch drijvende kracht achter Poetry Pigeon. Hij denkt conceptueel mee na en houdt de voetjes van de andere duiven vaak lichtjes op de grond. 

Elise

25 jaar. Afgestuurd als bio-ingenieur en momenteel werkzaam als consultant. Zij heeft een diploma voordracht + drama aan SAMWD Sint-Niklaas. Daarnaast schrijft en regisseert ze jaarlijks enkele theatervoorstellingen. Zij is samen met Niels de artistiek drijvende kracht achter Poetry Pigeon en wordt week als ze tranen ziet bij een toeschouwer. 

Niels

25 jaar. Afgestuurd als pedagoog en momenteel werkzaam als e-learning consultant. Hij heeft een diploma voordracht + drama aan SAMWD Sint-Niklaas. Daarnaast schrijft en regisseert hij jaarlijks enkele theatervoorstellingen. Hij is samen met Elise de artistiek drijvende kracht achter Poetry Pigeon en wordt week als hij een lach ziet bij een toeschouwer. 

bottom of page