over ons

We schrijven een gedicht tegen een berg aan

Hij gaat zo omhoog dat het lijkt alsof we een vraag stellen. Een waar je enkel met wandelstokken op kan antwoorden 

En met stapschoenen. Met dikke zolen die de woorden stevig in de grond duwen

uit: we schrijven een gedicht

Poetry Pigeon is poëzie en muziek op maat. Poetry Pigeon is crazy conceptuele events, en Poetry Pigeon is producties (lees: knotsgekke poëtische voorstellingen). Telkens met ballen, gevoel, en met humor. Met hun pen en stembanden helpen ze mensen de woorden te vinden. Of je nu een feest geeft om het leven te vieren, of afscheid neemt van een speciaal iemand, de duiven staan klaar om je met muziek en poëzie te ondersteunen. In een optreden, of een tekst die je zelf kan afgeven. Soms nemen ze ook zelf het heft in handen, en organiseren ze een event of gieten ze de woorden in een voorstelling om dagen over te dromen. Graag werken ze samen met lokale talenten en gaan ze duurzame partnerschappen aan met regionale diensten en sectoren. Samenwerking, met een hart voor elkaar, ook dat is Poetry Pigeon. 

Voor de visuele denkers kan dat ook zo samengevat worden:

Middel 2.png

Een tekst op maat schenken? Of neem je de duiven onder de arm voor een gepersonaliseerd optreden? Boek een Fwiet (een gedicht op maat), Roekoe, Tjiftjaf of een Nest (optreden op maat), en ontdek wat de duiven voor jou kunnen betekenen.

Ps: Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem hier eens een kijkje.

Middel 3.png

De duiven zitten niet stil. Met een oog voor gekke concepten (gericht op poëzie, muziek en verbondenheid), organiseert Poetry Pigeon evenementen die je niet wil missen!

Middel 4.png

De duiven willen creëeren, zoveel is zeker. Dat leidt tot knotsgekke poëtische voorstellingen die ze onder eigen beheer ontwikkelen en spelen. Check de agenda wanneer ze spelen (en wat ze al speelden!), of boek zelf een voorstelling!

Wie zijn nu die duiven die met hun hoofd in de wolken en hun voeten op de grond? We stellen ze graag even aan je voor!

Niels en Elise schrijven al jaren poëzie. En dit valt in de ruime zin te interpreteren. Hun teksten zijn luchtig, diep, grappig en triest. Hun favoriete bezigheid? Het opzoeken van contrasten.

Admin &

techniek

Elias (of Jean, Patje... hij luistert naar alles) is de steunpilaar van Poetry Pigeon. Hij verzorgt de administratie van de duiven, staat ze bij met technische ondersteuning en reikt meer dan eens een helpende glimlach aan. Hoera voor Jean!

Bij Gite en Bernd (een tweeling, hoe toevallig!), stroomt muziek door hun aderen. Zij ademen notenbalken, en wanneer ze samen zingen, stopt de wereld met draaien. Pittige emotionele nummers, daar worden ze warm van.

Poetry Pigeon is natuurlijk niets zonder een aantal stevige vriendschappen. Gelijkgestemde partners waar we op vertrouwen, en regelmatig mee samenwerken (voor eender welk project of boeking). We zijn blij ze te kennen, en stellen ze daarom ook graag even aan je voor: 

Table Talks

TableTalks is een jong muziekcollectief, gegroeid uit hun gedeelde liefde voor muziek en harmonie. Deze familie (letterlijk dan), geeft intieme huiskamerconcerten, maar swingen ook de pan uit op huwelijken en verjaardagsfeesten. Geloof ons vrij, geen been blijft stil wanneer deze nachtegalen hun covers de zaal insturen.

(Ps: Herken jij de twee bekende gezichten op de foto?)

TableTalks versterkt Poetry Pigeon voor wanneer je op zoek bent naar een uitgebreid concert, maar je kan ze natuurlijk ook apart boeken. Klik hieronder!

Een greep uit wat we al deden

IMG_7412.jpeg
20201011 Beeld wachtrij Coup De Ville.JP
IMG_0372.JPEG

CONTACT

poetry@poetrypigeon.com

 

Poetry Pigeon vzw

BE0745.421.640

  • Facebook
  • Instagram

Een duif broedt zo'n zestien tot twintig dagen in een eenvoudig, wat rommelig gemaakt nest. Als de jongeren geboren worden, zijn ze blind en bedekt met een dun geel dons. Na ongeveer 26 dagen kan het jong vliegen.

Dagen kunnen ook jaren zijn.

In ons geval.

(dit is geen gedicht, louter de harde waarheid)